Πολυουρεθάνες PU - Ελαστομερή υλικά - Πλαστικά
Τσιμούχες Ξυστρών
Τσιμούχες Εμβόλου
Τσιμούχες Βάκτρου
Τσιμούχες Συμμετρικές Βάκτρου - Εμβόλου
Τσιμούχες Περιστροφής
Τσιμούχες Ροδελών Αντιστήριξης
Τσιμούχες Ροδελών Οδηγών
Τσιμούχες Στατικές και O-rings
Τσιμούχες Εξειδικευμένες
Τσιμούχες Μηχανημάτων Εξόρυξης

Υλικά

Υλικά

Πολυουρεθάνες PU

Κατέχουν σημαντικό μερίδιο αγοράς στο τομέα των τσιμουχών βάκτρου και εμβόλου.Σε πολλές εφαρμογές οι τσιμούχες που κατασκευάζονται απο Πολυουρεθάνη της Seal Expert ξεπερνούν την διάρκεια ζωής από τις τσιμούχες που κατασκευάζονται βιομηχανικά. Ο λόγος γι' αυτό μπορεί να αποδοθεί απο τη μια πλευρά στην προσεκτική επιλογή των πρώτων υλών και αφετέρου στην άμεση τεχνολογία κατασκευής. Τα πιστοποιημένα υλικά καθιστούν τις τσιμούχες πολυουρεθάνης κατάλληλες ακόμη και για τρόφιμα.
 

Ελαστομερή υλικά (NBR, EPDM , FPM, AFLAS, SILICONE)

Tα ελαστομερή προιόντα παραμένουν σημαντικά στην τεχνολογία της τσιμούχας που οφείλεται στο ευρύ φάσμα της θερμικής και χημικής αντίστασης τους. Είναι υλικά που διογκώνονται εύκολα με τη χρήση ελάχιστης δύναμης.

Πλαστικά- Plastics (POM, PTFE)

Τα σκληρά πλαστικά και θερμοπλαστικά χρησιμοποιούνται κυρίως για back-up rings και guide-rings (δακτυλίδια οδηγών). Η πολυακετάλη (POM) παρουσιάζει καλές φυσικές ιδιότητες οπως καλή χημική αντίσταση και χαμηλή απορρόφηση νερού. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στα πετραιλαιοειδή και σε υδραυλικά υγρά. Το PTFE από την άλλη παρουσιάζει εξαιρετική χημική αντίσταση και χρησιμοποιείται πολύ στη βιομηχανία τροφίμων. 



 


Seal Expert
Γιαννιτσών 42
54627 Θεσσαλονίκη

Τηλ & Fax: 2310 500 808
(8 γραμμές)
Email: info@seal-expert.gr



 Login  Υπενθύμιση κωδικού 


active³ 5.0 · © 2000 - 2017 IPS Ltd · Όροι χρήσης